Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Bocce 2. Etap 1. Grup Müsabakaları, Afyonkarahisar’ın ev sahipliğinde tamamlandı.
Üç gün süren organizasyona Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Eskişehir, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karaman, Kocaeli, Konya, Manisa, Mersin, Tekirdağ, Uşak ve Yalova olmak üzere toplam 18 ilden 16 kız ve 16 erkek takım katıldı.
Müsabakalar sonunda gruplarında başarılı olan takımlar, ANALİG Türkiye Birinciliği’nde mücadele etme hakkı elde etti.
Kızlar kategorisinde Türkiye Birinciliği’ne katılmaya hak kazanan iller; Isparta, Manisa, İzmir, Afyonkarahisar, Mersin, Tekirdağ, Kahramanmaraş ve Yalova oldu.
Erkekler kategorisinde ise Isparta, İstanbul, Hatay, Mersin, Eskişehir, Kocaeli, Uşak ve Ankara takımları Türkiye Birinciliği’ne katılma hakkı kazandı.
Afyon Haber Sitesi, Afyon Haber, Afyon son dakika ve Afyon Haberleri odaklı güncel içerikleri tarafsız, güvenilir ve hızlı bir şekilde okurlarına sunar. Afyonkarahisar’daki yerel gelişmeleri anbean takip ederek doğru bilgiyi okuyucusuyla buluşturur.