Konuya ilişkin Afyonkarahisar Valiliğinden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:
“Trafik emniyetini, can ve mal güvenliğini artırmak amacıyla Afyonkarahisar Çevre Yolu Otogar Kavşağı’nda yapımı süren Yeni Nesil Akıllı Kavşak (CFI) projesi kapsamında asfalt çalışmaları gerçekleştirilecektir.
-04 Ağustos 2026 Salı
-Saat 21.00’den itibaren
Kavşak alanı, çalışmaların güvenli ve hızlı şekilde tamamlanabilmesi amacıyla 05 Ağustos 2026 Çarşamba öğle saatlerine kadar araç trafiğine kapalı olacaktır.
Bu süre boyunca;
-Ana yoldan Otogar ve Devlet Hastanesi yönüne dönüşler,
-Otogar ile Hastane istikametleri arasındaki karşılıklı geçişler kullanılamayacaktır.
-Ulaşım, Erkmen Köprülü Kavşağı ve Eskişehir Köprülü Kavşağı üzerinden sağlanacaktır.
Trafik akışının güvenli şekilde sürdürülebilmesi için tüm sürücülerimizin çalışma sahasındaki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları önemle rica olunur”
Afyon Haber Sitesi, Afyon Haber, Afyon son dakika ve Afyon Haberleri odaklı güncel içerikleri tarafsız, güvenilir ve hızlı bir şekilde okurlarına sunar. Afyonkarahisar’daki yerel gelişmeleri anbean takip ederek doğru bilgiyi okuyucusuyla buluşturur.