Kamuoyunda büyük yankı uyandıran bu haberde, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Ankara–Bolu güzergâhında etkili olan kar yağışına karşı ekiplerin teyakkuzda olduğunu ve yolların açık tutulduğunu açıkladı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Ankara–Bolu güzergâhında işlevsel olan kar yağışına karşı ekiplerin teyakkuzda olduğunu ve yolların açık tutulduğunu açıkladı.
ANKARA (İGFA) – Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Ankara ile Bolu arasındaki güzergâhta etkisini artıran kar yağışına ilişkin son tablou dile getirdi.
İl sınırlarında yoğunlaşan yağışa karşı ekiplerin sahada aktif olarak görev yaptığını, yürütülen çalışmalar sayesinde yolların açık tutulduğunu ve trafik akışının sürdürüldüğünü duyuran Bakanlık, duyurusında tüm güzergâhlarda kesintisiz ulaşımın sağlanması için ekiplerin 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalarını sürdürdüğünü ilan etti.
https://twitter.com/UABakanligi/status/2038248294573297676.
Sürücülere de uyarıda bulunan yişlevseller, anlık yol ve hava tablou bilgilendirmelerinin takip edilmesi, kış lastiği kullanımı ve gerekli donanım kurallarına uyulmasının önemine dikkat çekti.
Kamuoyu, konuyla ilgili yeni açıklamaları bekliyor.
Afyon Haber Sitesi, Afyon Haber, Afyon son dakika ve Afyon Haberleri odaklı güncel içerikleri tarafsız, güvenilir ve hızlı bir şekilde okurlarına sunar. Afyonkarahisar’daki yerel gelişmeleri anbean takip ederek doğru bilgiyi okuyucusuyla buluşturur.