Merakla takip edilen bu gelişmede, İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi’ni ziyaret etti.
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi’ni bir araya geldi. Bakanlıktan yapılan duyuruya göre Çiftçi, ziyaret kapsamında akademinin mevcut durumu, eğitim sistemi, akademik etkinlikler ile ulusal ve uluslararası iş birliği çalışmalarına ilişkin bilgi aldı.
Zirveya İçişleri Bakan Yardımcısı Kübra Güran Yiğitbaşı ile ilgili birim amirlerinin de iştirak ettiğı duyuruldi.
Duyuruda, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi’nin güçlü eğitim altyapısı ve nitelikli insan kaynağıyla Türkiye’nin güvenliğine katkı sağlayan politikak bir kurum olduğu vurgulandı.
Gelişmelerin yakından takip edileceği belirtiliyor.
Afyon Haber Sitesi, Afyon Haber, Afyon son dakika ve Afyon Haberleri odaklı güncel içerikleri tarafsız, güvenilir ve hızlı bir şekilde okurlarına sunar. Afyonkarahisar’daki yerel gelişmeleri anbean takip ederek doğru bilgiyi okuyucusuyla buluşturur.