Kamuoyunu yakından ilgilendiren bu haberde, ANKARA (İGFA) – İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Neçirvan Barzani ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini açıkladı.
ANKARA (İGFA) – İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Neçirvan Barzani ile bir telefon görüşmesi yaşandırdiğini açıkladı.
Müzakerede, bölgedeki çatışma süreci ve son ilerlemelerin değerlendirildiği duyuruldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barzani’nin konutuna düzenlenen saldırı nedeniyle ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletirken, Türkiye’nin bu tür saldırıların her zaman karşısında gerçekleştiğunu altını çizdi. Erdoğan, bölgede yaşanan çatışmaların bir an evvel sona ermesi gerektiğini ifade etti.
Bu önemli gelişmenin yansımaları önümüzdeki günlerde netleşecek.
Afyon Haber Sitesi, Afyon Haber, Afyon son dakika ve Afyon Haberleri odaklı güncel içerikleri tarafsız, güvenilir ve hızlı bir şekilde okurlarına sunar. Afyonkarahisar’daki yerel gelişmeleri anbean takip ederek doğru bilgiyi okuyucusuyla buluşturur.