Son dakika bilgilerine göre, Mahalle muhtarı Hüseyin Ormancılar ve vatandaşlarla yapılan görüşmelerde, su ve elektrik kesintileri, sahil yolundaki taşkınlar, çöp toplama yetersizliği ve esnafın ekonomik zorlukları gibi konular öne çıktı.
Mahalle muhtarı Hüseyin Ormancılar ve vatandaşlarla yapılan müzakerelerde, su ve elektrik kesintileri, sahil yolundaki taşkınlar, çöp toplama yetersizliği ve esnafın ekonomik zorlukları gibi konular öne çıktı.
Ziyarette, Kurşunlu’da yaz aylarında su kesintileri ve elektrik arızalarının sık meydana geldiğı, sahil yolunun yağış akabindesı ulaşıma kapandığı, Tahtalı Çarşı’da temizlik hizmetlerinin yetersiz olduğu ve bölge esnafının mali sıkıntılarla karşı karşıya kaldığı kaysöyledildi.
Orhan Karaduman, problemların göz ardı edilemeyeceğini belirterek, bölge halkının isteklerine yanıt verilmesi gerektiğini altını çizdi. Vatandaşlar ise altyapı ve hizmet eksiklikleri nedeniyle yaşadıkları sıkıntılara dikkat çekti.
Kurşunlu’da devam eden problemlar, hem altyapı eksiklikleri hem de yerel hizmetlerin yetersizliği olarak değerlendiriliyor ve tedbir beklentisi sürüyor.
Konuya ilişkin yeni açıklamaların gelmesi bekleniyor.
Afyon Haber Sitesi, Afyon Haber, Afyon son dakika ve Afyon Haberleri odaklı güncel içerikleri tarafsız, güvenilir ve hızlı bir şekilde okurlarına sunar. Afyonkarahisar’daki yerel gelişmeleri anbean takip ederek doğru bilgiyi okuyucusuyla buluşturur.