SON DAKİKA
--:--:--

Manisa sağanak yağışa karşı seferber

Bağlantı kopyalandı!
Manisa sağanak yağışa karşı seferber

Tüm gözlerin çevrildiği bu gelişmede, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, il genelinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle vatandaşların mağduriyet yaşamaması için saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, il genelinde işlevsel olan sağanak yağış nedeniyle vatandaşların mağduriyet yaşamaması için saha araştırmalarını aralıksız sürdürüyor.

Öne Çıkan Noktalar

MANİSA (İGFA) – Yağışın harekete geçtiğı ilk andan itibaren araç ve personeliyle sahaya inen Büyükşehir ve MASKİ ekipleri, su baskını tehlikei taşıyan bölgelerde önleyici tedbirler aldı. Ekipler, su akışını engelleyebilecek unsurları temizleyerek hatların açık kalmasını sağlarken, vatandaşlardan gelen ihbarlara da ivedilikle yanıt verdi.

Neden Önemli?

Araştırmaları yakından takip eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, ekiplerin yağış süresince teyakkuzda olacağını vurgulayarak şunları dile getirdi: “Vatandaşlarımızı mağdur etmemek adına, her yağışta gerçekleştiğu gibi titizlikle çalışıyoruz. Büyükşehir ve MASKİ bünyesindeki tüm personelimiz ve iş makinelerimizle sahadayız. İhtiyaç duyulan her noktaya hızla ulaşıyoruz. Ekiplerimiz, 24 saat esasına göre görev yapmaya ve teyakkuz halinde kalmaya devam edecek.”.

Merak Edilen Soruların Yanıtları

​Dere ve kanallardaki temizlik araştırmalarının aralıksız sürdüğünü belirten Başkan Dutlulu, suyun tahliyesinde aksama yaşanmaması için tüm teknik imkanların seferber edildiğini ifade etti.

​Yağışların tesirsini yitirene kadar saha operasyonlarının süreceği ve vatandaşlardan gelen isteklerin öncelikli olarak değerlendirileceği duyuruldi. Vatandaşların isteklerini 24 saat boyunca sosyal medya hesapları, MASKİ ALO 185 Çağrı Merkezi, ALO 153 Tedbir Merkezi ve 444 99 45 numaralı WhatsaApp hattı üzerinden Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne iletebileceği ifade edildi.

Konuya ilişkin yeni açıklamaların gelmesi bekleniyor.

Benzer Haberler
Bitti: Dinar Pancar Mahallesi’nde Kilitli Parke ve Yol Düzenlemeleri tamamlandı
Bitti: Dinar Pancar Mahallesi’nde Kilitli Parke ve Yol Düzenlemeleri tamamlandı
Dazkırı’da Esnafın Feryadı: Saadet Partisi Ekonomik Sıkıntıları Konude
Dazkırı’da Esnafın Feryadı: Saadet Partisi Ekonomik Sıkıntıları Konude
TEKNOFEST 2026 Başvuruları Harekete geçti: Son Tarih 27 Nisan
TEKNOFEST 2026 Başvuruları Harekete geçti: Son Tarih 27 Nisan
İscehisar Belediye Başkanı’ndan Cuma Mesajı
İscehisar Belediye Başkanı’ndan Cuma Mesajı
AFSÜ Rektörü, AFİHAD Idareini Makamında Onayladı
AFSÜ Rektörü, AFİHAD Idareini Makamında Onayladı
AFSÜ Rektörü, AFİHAD Idareini Makamında Onayladı
AFSÜ Rektörü, AFİHAD Idareini Makamında Onayladı
Afyon’un Güvenilir Haber Adresi
Afyon Haber – Son Dakika Afyon Haberleri

Afyon Haber Sitesi, Afyon Haber, Afyon son dakika ve Afyon Haberleri odaklı güncel içerikleri tarafsız, güvenilir ve hızlı bir şekilde okurlarına sunar. Afyonkarahisar’daki yerel gelişmeleri anbean takip ederek doğru bilgiyi okuyucusuyla buluşturur.

© 2015 Afyon Haber Sitesi. Tüm hakları saklıdır. Afyonkarahisar’dan güncel ve tarafsız haberler