Gündeme gelen son gelişmelere göre, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kamyoncu esnafının yaşadığı sorunlara ilişkin açıklamalarda bulundu.
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kamyoncu esnafının yaşadığı problemlara ilişkin duyurularda bulundu.
Özdağ, Konya’da kamyoncu esnafıyla bir araya geldiklerini belirterek, “Türkiye’de gıdadan ilaca her alanda ihtiyaçların sevkiyatında belirleyici bir misyona sahip olan kamyoncu esnafı ile Konya’da bir araya geldik.” söyledi.
Artan maliyetlere öne çıkan Özdağ, “Onbinlerce kamyoncu bağkur primini ödeyememekten, artan akaryakıt fiyatlarına karşın navlun fiyatlarının aynı kalmasından ve adeta bir gelir kapısına dönüştürülen cezalardan dolayı evine ekmek götüremez hale gelmiş tabloda.” ifadelerini kullandı.
Konunun nasıl bir seyir izleyeceği merakla bekleniyor.
Afyon Haber Sitesi, Afyon Haber, Afyon son dakika ve Afyon Haberleri odaklı güncel içerikleri tarafsız, güvenilir ve hızlı bir şekilde okurlarına sunar. Afyonkarahisar’daki yerel gelişmeleri anbean takip ederek doğru bilgiyi okuyucusuyla buluşturur.