Tüm gözlerin çevrildiği bu gelişmede, Rusya Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, sürecin durumu açısından risk teşkil edebilecek adımlardan kaçınılması gerektiği vurgulandı. .
Rusya Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan duyuruya göre, sürecin tablou açısından risk teşkil edebilecek adımlardan kaçınılması gerektiği vurgulandı. .
Duyuruda şu ifadelere yer verildi:
“Pakistan’da düzenlenecek yaklaşan müzakerelerin tüm katılımcılarını, bu imkânı riskye atabilecek herhangi bir adımdan kaçınarak sorumlu davranmaya çağırıyoruz.”.
Bu önemli gelişmenin yansımaları önümüzdeki günlerde netleşecek.
Afyon Haber Sitesi, Afyon Haber, Afyon son dakika ve Afyon Haberleri odaklı güncel içerikleri tarafsız, güvenilir ve hızlı bir şekilde okurlarına sunar. Afyonkarahisar’daki yerel gelişmeleri anbean takip ederek doğru bilgiyi okuyucusuyla buluşturur.