Gündeme gelen son gelişmelere göre, İçişleri Bakanlığı’nda gerçekleşen görüşmede, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Mehmet Yiğiner, Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve TŞOF.
İçişleri Bakanlığı’nda gerçekleşen müzakerede, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Mehmet Yiğiner, Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve TŞOF Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Soydaş, Ankara Şoförler Odası Başkan Vekili Cevdet Kavlak ile TŞOF Genel Sekreteri Yusuf Alan, İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyareti meydana geldirdi.
Ziyarette şoför esnafının istek ve beklentileri, trafik güvenliği ve APP plakalara ilişkin konular ele alındı.
Konu, kamuoyunun gündemindeki önemini korumaya devam ediyor.
Afyon Haber Sitesi, Afyon Haber, Afyon son dakika ve Afyon Haberleri odaklı güncel içerikleri tarafsız, güvenilir ve hızlı bir şekilde okurlarına sunar. Afyonkarahisar’daki yerel gelişmeleri anbean takip ederek doğru bilgiyi okuyucusuyla buluşturur.