Son dakika bilgilerine göre, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kürşad Zorlu, Netanyahu’nun Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan sözlerine ilişkin konuştu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kürşad Zorlu, Netanyahu’nun Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı amaç alan sözlerine ilişkin açıkladı.
Ilgili ifadelere tepkisini ileten Zorlu, “Netanyahu’nun Cumhurbaşkanımıza yönelik hadsiz ve mesnetsiz ifadeleri yok hükmünsöyledir. Bölgeyi kana ve istikrarsızlığa sürükleyenlerin, Türkiye’ye söz söyleme hakkı yoktur!” söyledi.
Türkiye’nin izlediği yaklaşımlara ve küresel yansımalarına öne çıkan Zorlu, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 2024 yılı açılışında dünyaya yaptığı çağrı ve ortaya koyduğu tespitler her geçen gün daha büyük bir anlam kazanmaktadır” diye açıkladı.
Netanyahu zihniyetine vurgu yapan Zorlu, “Barış, istikrar ve adalet temelinde milli çıkarlarına dayalı bir yaklaşım izleyen Türkiye gerçeği, Netanyahu zihniyetinin rahatsızlığının temel sebebidir.” ifadelerini kullandı.
Zorlu, duyurusını “Türkiye, güçlü devlet aklı ve milletinden aldığı katkıle, hem sahada hem de masada etkinliğini sürdürmeye devam edecektir.” sözleriyle tamamladı.
Konuya ilişkin yeni açıklamaların gelmesi bekleniyor.
Afyon Haber Sitesi, Afyon Haber, Afyon son dakika ve Afyon Haberleri odaklı güncel içerikleri tarafsız, güvenilir ve hızlı bir şekilde okurlarına sunar. Afyonkarahisar’daki yerel gelişmeleri anbean takip ederek doğru bilgiyi okuyucusuyla buluşturur.