21 Temmuz’da Afyonkarahisar’da Su Kesintisi Yaşanacak – Afyon Haber
Gökçe TOKİ Bağlantı Çalışması Nedeniyle Su Kesintisi Uyarısı
Afyonkarahisar Belediyesi, Kanlıca Mahallesi’nde devam eden Gökçe TOKİ konutlarının içme suyu altyapı bağlantı çalışmaları nedeniyle 21 Temmuz 2025 Pazartesi günü su kesintisi uygulanacağını duyurdu.
Çalışmalar, aynı gün 08.00 ile 14.00 saatleri arasında TOKİ müteahhitleri tarafından gerçekleştirilecek. Bu süreçte Kanlıca, Esentepe, Mareşal Fevzi Çakmak, Ali İhsan Paşa, Gazi, Nazmi Saatçi, Kocatepe, İstiklal, Örnekevler, Güvenevler, Fatih, Eşrefpaşa, Zafer ve Beyazıt mahallelerinde su kesintisi ve basınç düşüklüğü yaşanabileceği bildirildi.
Vatandaşlara Önlem Çağrısı
Afyonkarahisar Belediyesi, kesintiden etkilenecek bölgelerde yaşayan vatandaşların bu süreçte mağduriyet yaşamamaları adına gerekli tedbirleri almalarını önerdi.
Çalışmaların planlanan sürede tamamlanması ve su hizmetinin yeniden kesintisiz devam etmesi bekleniyor.
Afyon Kent Haber / Mustafa Şengül