Kamuoyunda büyük yankı uyandıran bu haberde, Kurtulmuş mesajında, “Polis Teşkilatımızın 181. kuruluş yıl dönümünü ve 10 Nisan Polis Haftası’nı kutluyorum.
Kurtulmuş mesajında, “Polis Teşkilatımızın 181. kuruluş yıl dönümünü ve 10 Nisan Polis Haftası’nı kutluyorum. Bu anlamlı gün dolayısıyla vatanımız ve bayrağımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor; kahraman gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Polis Teşkilatı’nın 181 yıldır milletin güvenliğinin teminatı olduğunu belirten Kurtulmuş, teşkilatın bundan akabinde da aynı hükümlılıkla görevini sürdüreceğini altını çizdi.
Gelişmelerin yakından takip edileceği belirtiliyor.
Afyon Haber Sitesi, Afyon Haber, Afyon son dakika ve Afyon Haberleri odaklı güncel içerikleri tarafsız, güvenilir ve hızlı bir şekilde okurlarına sunar. Afyonkarahisar’daki yerel gelişmeleri anbean takip ederek doğru bilgiyi okuyucusuyla buluşturur.