Yetkili kaynaklardan gelen bilgilere göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı, sporun adil ve eşit şartlarda yapılmasının önemine ilişkin açıklama yaptı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, sporun adil ve eşit şartlarda yapılmasının önemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Bakanlıktan yapılan duyuruda, dopingle mücadelenin temel evvellikler arasında yer aldığı belirtilerek, “Doping sporun kanseridir.” ifadelerine yer verildi.
Duyuruda, temiz spor anlayışının yaygınlaştırılması ve dürüst oyun ilkesinin güçlendirilmesine yönelik araştırmaların kararlılıkla sürdürüldüğü ifade edildi.
Konuya ilişkin yeni açıklamaların gelmesi bekleniyor.
Afyon Haber Sitesi, Afyon Haber, Afyon son dakika ve Afyon Haberleri odaklı güncel içerikleri tarafsız, güvenilir ve hızlı bir şekilde okurlarına sunar. Afyonkarahisar’daki yerel gelişmeleri anbean takip ederek doğru bilgiyi okuyucusuyla buluşturur.