Son dakika bilgilerine göre, Ukrayna Dışişleri Bakanı Andrii Sybiha, yaptığı açıklamada Ukrayna heyetinin Almanya’da temaslarda bulunacağını belirtti.
Ukrayna Dışişleri Bakanı Andrii Sybiha, yaptığı duyuruda Ukrayna heyetinin Almanya’da temaslarda bulunacağını vurguladı. Sybiha, Cumhurbaşkanı Volodymyr Zelenskyy önderliğindeki heyetin Ukrayna-Almanya hükümetler arası istişarelerine katılmak üzere Berlin’e geldiğini ifade etti.
Ayrıca Almanya Dışişleri Bakanı Johann Wadephul ile planlanan ikili bir görüşme meydana geldireceğini belirten Sybiha, görüşmelerden verimli sonuçlar beklediklerini elde etti. Sybiha, Ukrayna ve Avrupa’nın güvenliğini güçlendirmek için ortak araştırmaların sürdürüleceğini altını çizdi.
Kamuoyu, konuyla ilgili yeni açıklamaları bekliyor.
Afyon Haber Sitesi, Afyon Haber, Afyon son dakika ve Afyon Haberleri odaklı güncel içerikleri tarafsız, güvenilir ve hızlı bir şekilde okurlarına sunar. Afyonkarahisar’daki yerel gelişmeleri anbean takip ederek doğru bilgiyi okuyucusuyla buluşturur.