Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı tarafından, aranan şahısların tespiti ve yakalanması amacıyla gerçekleştirilen önleyici kolluk devriyesi sırasında önemli bir başarıya imza atıldı.
Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.A. isimli şahıs, Merkez ilçesi Salar beldesinde yakalandı.
Tutuklanarak Cezaevine Teslim Edildi
Yakalanan E.A., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Afyonkarahisar E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.
#Afyonkarahisar #Jandarma #UyuşturucuSuçu #Tutuklama #Güvenlik
Afyon Haber Sitesi, Afyon Haber, Afyon son dakika ve Afyon Haberleri odaklı güncel içerikleri tarafsız, güvenilir ve hızlı bir şekilde okurlarına sunar. Afyonkarahisar’daki yerel gelişmeleri anbean takip ederek doğru bilgiyi okuyucusuyla buluşturur.