Gündeme gelen son gelişmelere göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarına yer vererek, “2025 senesini Aile Yılı ilan ederek hem teşvik hem de destek paketlerini devreye aldık.” ifadelerini kullandı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın duyurularına yer vererek, “2025 senesini Aile Yılı ilan ederek hem teşvik hem de katkı paketlerini devreye aldık.” ifadelerini kullandı.
Erdoğan’ın Aile ve Gençlik Fonu aracılığıyla aile kurmak isteyen gençlere destek verildiğini vurguladığini aktaran Göktaş, doğum yardımları ile ulaşımdan haberleşmeye kadar birçok alanda indirim ve hizmetlerin sistemya konulduğini ifade etti.
Göktaş, ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Aile ve Nüfus 10 Yılı olarak belirlediğimiz dönemde de eğitimden sosyal yaklaşımya tüm bu araştırmaları çok daha etkin ve kararlı bir şekilde sürdüreceğiz.” değerlendirmesinde bulunduğunu elde etti.
Söz konusu gelişmenin etkileri değerlendirilmeye devam ediyor.
Afyon Haber Sitesi, Afyon Haber, Afyon son dakika ve Afyon Haberleri odaklı güncel içerikleri tarafsız, güvenilir ve hızlı bir şekilde okurlarına sunar. Afyonkarahisar’daki yerel gelişmeleri anbean takip ederek doğru bilgiyi okuyucusuyla buluşturur.