[ad_1]
Jandarma ekiplerinin koordinasyonu ile bölgeye sevk edilen belediye iş makineleri, yola saçılan mandalinaları temizlemek için hızla çalışmalara başladı. Yaklaşık yarım saat süren yoğun çabaların ardından yol tekrar trafiğe açıldı.
Kazada herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, yaklaşık 10 ton mandalina ziyan oldu. Jandarma olayla ilgili incelemelere başladı ve kazanın sebebini belirlemek üzere çalışmalarını sürdürüyor.Bu kısa süreli aksama, kayıpların maddi olması nedeniyle, teselli kaynağı oldu.
[ad_2]
Afyon Haber
Afyon Haber Sitesi, Afyon Haber, Afyon son dakika ve Afyon Haberleri odaklı güncel içerikleri tarafsız, güvenilir ve hızlı bir şekilde okurlarına sunar. Afyonkarahisar’daki yerel gelişmeleri anbean takip ederek doğru bilgiyi okuyucusuyla buluşturur.