Afyonkarahisar 6°C Parçalı Bulutlu
USD 50,02 ▲ +0,05%
EUR 56,00 ▲ +0,02%
ALTIN 6.321 ▲ +0,27%
BIST 100 11.024 ▲ +0,56%

Afyon Haber – Son Dakika Afyon Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Dışişleri: Sri Lanka’da endişeliyiz

Dışişleri: Sri Lanka’da endişeliyiz

YAYINLANMA
Dışişleri: Sri Lanka’da endişeliyiz
Bizi Google'da Takip Edin Gelişmelerden anında haberdar olun.

Dışişleri Bakanlığı, Sri Lanka’da yaşanan gelişmelerden ve devam eden protesto gösterilerinde artan şiddet olaylarından endişe duyduklarını açıkladı.

ANKARA (İGFA) – Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, Sri Lanka’da yaşanan gelişmelerden ve devam eden protesto gösterilerinde artan şiddet olaylarından endişe duyduklarını açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Sri Lanka’da yaşanan gelişmelerden ve devam eden protesto gösterilerinde artan şiddet olaylarından endişe duyuyoruz. Ülkenin karşı karşıya bulunduğu ciddi siyasi ve ekonomik sorunların çözümünün toplumsal uzlaşıdan geçtiğine inanıyoruz. Bu süreçte tüm taraflara itidalli davranmaları ve şiddetten kaçınmaları çağrısında bulunuyoruz” denildi.

Haber Tepkileri 0 Tepki