Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, makam toplantı salonunda Eğitim Müfettişleri Başkanı Yusuf Turhan, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleriyle haftalık değerlendirme toplantısında bir araya geldi.
Eğitim çalışmalarının ilde daha güçlü, planlı ve etkin bir şekilde yürütülmesi amacıyla gerçekleştirilen haftalık değerlendirme toplantısında; ilde devam eden çalışmalar, eğitim süreçleri ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek faaliyetler ele alındı.
Toplantıda, sahadaki çalışmalar değerlendirilirken eğitim öğretim süreçlerinin niteliğinin artırılması, kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi ve belirlenen hedefler doğrultusunda atılacak adımlar üzerine istişarelerde bulunuldu.
İl Müdürü İsmail Altınkaynak: “İlimizde eğitimin kalitesini arttırmak, başarıyı sürdürülebilir kılmak için ortak akıl, güçlü iletişim, koordinasyon ve kararlı adımlar gerekmektedir. Geleceğimizin teminatı evlatlarımız için bizlerde bu adımları ileriye taşımak zorundayız” dedi.
Toplantı karşılıklı istişarelerin ardından sona erdi.
Afyon Haber Sitesi, Afyon Haber, Afyon son dakika ve Afyon Haberleri odaklı güncel içerikleri tarafsız, güvenilir ve hızlı bir şekilde okurlarına sunar. Afyonkarahisar’daki yerel gelişmeleri anbean takip ederek doğru bilgiyi okuyucusuyla buluşturur.