[ad_1]
Baraklı köyünde gerçekleştirilen festivalde, köy halkının ve ziyaretçilerin yoğun ilgisi vardı. Başkan Berrin Uğurlu, festivalde yaptığı konuşmada, bu tür etkinliklerin köylerin sosyal ve ekonomik hayatına katkıda bulunduğunu belirtti.
Festival kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Yerel müzik gruplarının performansları, geleneksel oyunlar ve halk danslarıyla renklendirilen etkinlikler, katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Bu tür festivaller, köylerin kültürel değerlerinin yaşatılması ve tanıtılması açısından önemli bir rol oynuyor.
Buğday Festivali’nde yerel üreticiler de stant açarak ürünlerini tanıtma fırsatı buldu. Başkan Uğurlu, yerel üreticilerin desteklenmesinin önemine dikkat çekerek, Evciler Belediyesi olarak bu tür etkinlikleri desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.
Başkan Berrin Uğurlu, festival boyunca köy halkıyla yakından ilgilendi. Vatandaşların taleplerini ve önerilerini dinleyen Uğurlu, köyün ihtiyaçları konusunda bilgi aldı. Başkan Uğurlu’nun samimi ve içten tavırları, köy halkı tarafından takdirle karşılandı.
Dayanışma ve Buğday Festivali, Baraklı köyünde dayanışma ruhunu pekiştirdi. Köy halkı, festival boyunca birlikte eğlenip, kaynaşarak güzel bir gün geçirdi. Bu tür etkinliklerin köylerdeki sosyal bağları güçlendirdiği ve toplumsal dayanışmayı artırdığı belirtildi.
Başkan Uğurlu, festivalin sonunda yaptığı açıklamada, bu tür etkinliklerin devam edeceğini ve Evciler ilçesinin her köşesinde benzer festivallerin düzenlenmesi için çalışmalar yapacaklarını ifade etti. Köylerin sosyal ve ekonomik gelişimini destekleyen projelerin süreceğini belirten Uğurlu, köy halkının her zaman yanında olduklarını söyledi.
Afyon Haber Sitesi, Afyon Haber, Afyon son dakika ve Afyon Haberleri odaklı güncel içerikleri tarafsız, güvenilir ve hızlı bir şekilde okurlarına sunar. Afyonkarahisar’daki yerel gelişmeleri anbean takip ederek doğru bilgiyi okuyucusuyla buluşturur.