Kamuoyunda büyük yankı uyandıran bu haberde, Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ”Şirketimiz tarafından, Mersin Serbest Bölgesi’ndeki faaliyetlerimizin genişletilmesi kapsamında, toplam 7.000 metrekare.
Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan duyuruda, ”Şirketimiz tarafından, Mersin Serbest Bölgesi’ndeki etkinliklerimizin genişletilmesi kapsamında, toplam 7.000 metrekare kapalı alan, içerisinde soğuk hava deposu ve konsantre üretim tesisi kurulmasına yönelik olarak Ticaret Bakanlığından üst yapı kullanım hakkı satın alınmıştır. Bu çerçevede, toplam 185 milyon TL tutarında sermaye yapılması stratejilanmaktadır. Ilgili sermayeın özkaynaklarımızdan finanse edilmesi öngörülmekte olup, 1 yılda tamamlanması stratejilanmaktadır. Bu sermayela üretim ve depolama kapasitemizin artırılması, operasyonel verimliliğimizin güçlendirilmesi ve müşterilerimize daha hızlı, sürdürülebilir ve yükselen kaliteli hizmet sunma kabiliyetimizin geliştirilmesi amaçlenmektedir.” ifadesine yer verildi.
Konuya ilişkin yeni açıklamaların gelmesi bekleniyor.
Afyon Haber Sitesi, Afyon Haber, Afyon son dakika ve Afyon Haberleri odaklı güncel içerikleri tarafsız, güvenilir ve hızlı bir şekilde okurlarına sunar. Afyonkarahisar’daki yerel gelişmeleri anbean takip ederek doğru bilgiyi okuyucusuyla buluşturur.