SON DAKİKA
--:--:--

Göktaş: Aileyi katkıleyen sosyal yaklaşımlarımıza yenilerini eklemeye devam edeceğiz

Bağlantı kopyalandı!
Göktaş: Aileyi katkıleyen sosyal yaklaşımlarımıza yenilerini eklemeye devam edeceğiz

Yapılan açıklamalar doğrultusunda, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Sağlık Bilimleri Üniversitesi ve Cihannüma Derneği iş birliğiyle düzenlenen çalıştayda akademisyenler ve gençlerle bir araya geldi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Sağlık Bilimleri Üniversitesi ve Cihannüma Derneği iş birliğiyle düzenlenen çalıştayda akademisyenler ve gençlerle bir araya geldi.

Konuyla İlgili Önemli Detaylar

Çalıştayın kapsamına ve ailenin önemine değinen Göktaş, “Kıymetli akademisyenlerimiz, uzmanlarımız ve gençlerimiz ile aileyi çok boyutlu bir bakış açısıyla ele aldığımız ‘Aile ve Sağlık Çalıştayı’nın kapanış oturumunu meydana geldirdik” diye açıkladı.

Öne Çıkan Açıklamalar

Göktaş, “Aileyi güçlendiren her araştırma, toplumsal dayanıklılığı artıran politikak bir adım, ülkemizin geleceğine yapılan kritik bir sermayedır” dedi.

Gelişmenin Kamuoyuna Yansımaları

Gelecek dönemdeki sosyal yaklaşım vizyonunu paylaşan Göktaş,”Bu bilinçle engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın hayat kalitesini koruyan, kuşaklar arası bağı güçlendiren ve aileyi katkıleyen sosyal politikalarımıza yenilerini eklemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Hayır temennisinde bulunan Göktaş, “Sağlık Bilimleri Üniversitesi ve Cihannüma Derneği başta olmak üzere çalıştayın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, elde edilen çıktıların hayırlara vesile olmasını diliyorum” duyurusını yaptı. .

Kamuoyu, konuyla ilgili yeni açıklamaları bekliyor.

Benzer Haberler
Hatay’da operasyon: 7 kişi yakalandı
Hatay’da operasyon: 7 kişi yakalandı
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu zirve yaptı
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu zirve yaptı
Kacır, ODTÜ Milli Teknoloji Atölyesi’nin açılış törenine iştirak etti
Kacır, ODTÜ Milli Teknoloji Atölyesi’nin açılış törenine iştirak etti
Kahramanmaraş Valiliği: 4 kişi hayatını kaybetti, 20 kişinin yaralandı
Kahramanmaraş Valiliği: 4 kişi hayatını kaybetti, 20 kişinin yaralandı
Esenler’de pazar günü inşaat yasağı
Esenler’de pazar günü inşaat yasağı
DMM’den Kahramanmaraş duyurusı
DMM’den Kahramanmaraş duyurusı
Afyon’un Güvenilir Haber Adresi
Afyon Haber – Son Dakika Afyon Haberleri

Afyon Haber Sitesi, Afyon Haber, Afyon son dakika ve Afyon Haberleri odaklı güncel içerikleri tarafsız, güvenilir ve hızlı bir şekilde okurlarına sunar. Afyonkarahisar’daki yerel gelişmeleri anbean takip ederek doğru bilgiyi okuyucusuyla buluşturur.

© 2015 Afyon Haber Sitesi. Tüm hakları saklıdır. Afyonkarahisar’dan güncel ve tarafsız haberler