SON DAKİKA
--:--:--

İmamoğlu: Bu dava asrın utancıdır

Bağlantı kopyalandı!
İmamoğlu: Bu dava asrın utancıdır

Yapılan açıklamalar doğrultusunda, Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi tarafından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yönelik ifadeler yer aldı.

Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi yaşandırilen bildirida, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yönelik ifadeler yer aldı.

Konuyla İlgili Önemli Detaylar

Duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Son Durum ve Beklentiler

“Sayın Erdoğan, İddianamenin hal-i pürmelalinden haberdar mısınız? Temelsiz iddialara karşı dile getirilen gerçekler karşısında şaşkınlığını gizlemekte zorlanan kamuoyunun tepkisini yok sayamazsınız. Yok yere hayatı hükümtılan masumların, iftiraları çökerten tutsakların özgürlüklerinin elinden alınmasını, adil yargılanma isteyen haklı çığlığını işitiyor musunuz?Anaların gözyaşları adalet için akarken gözünüzü yumuyor musunuz?Bu dava asrın utancıdır. Farkında mısınız? Sanırım değilsiniz. Sayın Erdoğan ve Sayın Bahçeli, Yarın utanılacak sözleri TBMM çatısı altında kimse dile getirmesin. Artık ah almayın! Bir kez daha pişman olmayın! Kandırılmayın, kimseyi kandırmayın! Yargılamalara şahitlik size farz! Zira sorumlusunuz! Hakikatten kaçmayın!”.

Bu önemli gelişmenin yansımaları önümüzdeki günlerde netleşecek.

Benzer Haberler
Hatay’da operasyon: 7 kişi yakalandı
Hatay’da operasyon: 7 kişi yakalandı
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu zirve yaptı
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu zirve yaptı
Kacır, ODTÜ Milli Teknoloji Atölyesi’nin açılış törenine iştirak etti
Kacır, ODTÜ Milli Teknoloji Atölyesi’nin açılış törenine iştirak etti
Kahramanmaraş Valiliği: 4 kişi hayatını kaybetti, 20 kişinin yaralandı
Kahramanmaraş Valiliği: 4 kişi hayatını kaybetti, 20 kişinin yaralandı
Esenler’de pazar günü inşaat yasağı
Esenler’de pazar günü inşaat yasağı
DMM’den Kahramanmaraş duyurusı
DMM’den Kahramanmaraş duyurusı
Afyon’un Güvenilir Haber Adresi
Afyon Haber – Son Dakika Afyon Haberleri

Afyon Haber Sitesi, Afyon Haber, Afyon son dakika ve Afyon Haberleri odaklı güncel içerikleri tarafsız, güvenilir ve hızlı bir şekilde okurlarına sunar. Afyonkarahisar’daki yerel gelişmeleri anbean takip ederek doğru bilgiyi okuyucusuyla buluşturur.

© 2015 Afyon Haber Sitesi. Tüm hakları saklıdır. Afyonkarahisar’dan güncel ve tarafsız haberler