Afyonkarahisar 6°C Parçalı Bulutlu
USD 50,02 ▲ +0,05%
EUR 56,00 ▲ +0,02%
ALTIN 6.321 ▲ +0,27%
BIST 100 11.024 ▲ +0,56%

Afyon Haber – Son Dakika Afyon Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Afyon
  4. »
  5. Mehmet Zeybek, 2020 Yılına Hastanede Merhaba dedi !!

Mehmet Zeybek, 2020 Yılına Hastanede Merhaba dedi !!

YAYINLANMA
Mehmet Zeybek, 2020 Yılına Hastanede Merhaba dedi !!
Bizi Google'da Takip Edin Gelişmelerden anında haberdar olun.

 

                Göreve başladığı günden bu yana gönül belediyeciliği anlayışla hizmet vermeye çalışan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yılbaşı gecesini hastanede geçiren vatandaşların yanında olarak yine gönülleri fethetti.

 

 

2020 yılına girdiğimiz ilk dakikalarda, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ile birlikte Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Acil Servisi’ni ziyaret eden Başkan Mehmet Zeybek, müşahede altındaki hastalara acil şifalar, hastane personeline de kolaylıklar diledi.

 

 

  “İYİ GÜNDE DE KÖTÜ GÜNDE DE VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”

 

Aynı dakikalarda, eşi Sevim Zeybek de Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş’un eşi Zeyneb Karakuş ile Murat Öner’in eşi Fadime Öner ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Canser Kuzu ile birlikte Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ni ziyaret etti.

 

 

Yeni Doğan Ünitesi’ndeki annelere geçmiş olsun dileklerini ileten Sevim Zeybek, yeni yılın ilk saatlerinde planlı bir doğum olmaması üzerine, 2019 yılının son anlarında dünyaya gelen çocukların ailelerini tebrik ederek yeni doğanbebek seti hediye etti.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve eşi Sevim Zeybek’in hastane ziyaretleri vatandaşlar tarafından büyük memnuniyetle karşılanırken, gönüllerin başkanı olan Mehmet Zeybek, “Halkın içinden geldiğimizi hiçbir zaman unutmadan; iyi günlerinde olduğu kadar, kötü günlerinde de vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Haber Tepkileri 0 Tepki