Afyonkarahisar 2°C Parçalı Bulutlu
USD 50,02 ▲ +0,05%
EUR 56,00 ▲ +0,02%
ALTIN 6.321 ▲ +0,27%
BIST 100 11.024 ▲ +0,56%

Afyon Haber – Son Dakika Afyon Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Şanlıurfa Valiliği’nden Siverek’teki silahlı saldırıya ilişkin duyuru

Şanlıurfa Valiliği’nden Siverek’teki silahlı saldırıya ilişkin duyuru

YAYINLANMA
Bizi Google'da Takip Edin Gelişmelerden anında haberdar olun.

Kamuoyunu yakından ilgilendiren bu haberde, Valiliğin açıklamasında, saldırı sonucu yaralanan 16 vatandaştan 7’sinin taburcu edildiği, 3’ü ağır olmak üzere 9 yaralının tedavisinin ise devam ettiği belirtildi. .

Valiliğin duyurusında, saldırı sonucu yaralanan 16 vatandaştan 7’sinin taburcu edildiği, 3’ü ağır olmak üzere 9 yaralının tedavisinin ise sürdürdüği belirtildi. .

Siverek Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan adli soruşturmada bir şüphelinin gözaltına alındığı, idari soruşturma kapsamında ise Milli Eğitim ve İçişleri Bakanlıklarından müfettiş görevlendirildiği duyuruldi. .

Gelişmenin Boyutları

Bunun yanı sıra soruşturmanın selameti için 2 İlçe Emniyet Müdürlüğü ve 2 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticisinin görevden uzaklaştırıldığı ve ilgili okulda eğitime 4 gün süreyle ara verildiği ifade edildi. .

Neden Önemli?

Duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Sürecin Bundan Sonraki Seyri

“Siverek İlçemizde bulunan Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Ö.K. tarafından meydana geldirilen silahlı saldırı sonucunda yaralanan 16 vatandaşımızın 7’si taburcu edilmiş; 3’ü ağır olmak üzere 9 yaralımızın tedavileri devam etmektedir. .

Siverek Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında 1 şüpheli gözaltına alınmıştır. Soruşturma aşamalarının sağlıklı yürütülmesi için 2 İlçe Emniyet Müdürlüğü ve 2 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticisi görevden uzaklaştırılmıştır. Okulda eğitim ve öğretime 14.04.2026 tarihinden itibaren 4 gün süre ile ara verilmiştir.”.

Konu, kamuoyunun gündemindeki önemini korumaya devam ediyor.

Haber Tepkileri 0 Tepki