Afyonkarahisar 10°C Parçalı Bulutlu
USD 50,02 ▲ +0,05%
EUR 56,00 ▲ +0,02%
ALTIN 6.321 ▲ +0,27%
BIST 100 11.024 ▲ +0,56%
SON DAKİKA
1/15

Afyon Haber – Son Dakika Afyon Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. TÜBİTAK Birincisi Öğrenciler Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş’ı Ziyaret Etti

TÜBİTAK Birincisi Öğrenciler Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş’ı Ziyaret Etti

57. TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Türkiye Finalleri'nde birinci olan öğrenciler, Vali Dr. Naci Aktaş ile bir araya geldi.

YAYINLANMA
Bizi Google'da Takip Edin Gelişmelerden anında haberdar olun.

Afyonkarahisar Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Melih Eren Kaya ve Şahin Demir ile öğretmenleri Aliye Bozok, Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret, öğrencilerin 57. TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Türkiye Finalleri’nde elde ettikleri büyük başarı üzerine gerçekleşti.

Doğal Miras Alanında Türkiye Birinciliği

Öğrenciler, “Ata Tohumu Kültürünü Yaşatmak İçin Dededen Toruna Sürdürülebilir Uygulamalar: Köyler Örneği” başlıklı projeleriyle Coğrafya alanında, Doğal Miras ve Doğal Kaynaklar kategorisinde Türkiye birincisi oldu. Çalışmalarıyla yerel tarımsal biyoçeşitliliğin korunması, ata tohumlarının gelecek nesillere aktarılması ve kuşaklar arası kültürel mirasın yaşatılması konularında önemli bir başarıya imza attılar.

Vali Aktaş’tan Öğrencilere Tebrik

Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş, elde ettikleri birincilikle şehre büyük bir gurur yaşatan öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik etti. Ziyaret sırasında projeleri hakkında Vali Aktaş’a detaylı bilgi veren öğrenciler, çalışmalarının kapsamını paylaştı. Vali Aktaş, başarılı öğrencilere ve öğretmenlerine çalışmalarında başarılarının devamını diledi.

Haber Tepkileri 0 Tepki