Afyonkarahisar 2°C Parçalı Bulutlu
USD 50,02 ▲ +0,05%
EUR 56,00 ▲ +0,02%
ALTIN 6.321 ▲ +0,27%
BIST 100 11.024 ▲ +0,56%

Afyon Haber – Son Dakika Afyon Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Yıldırım MTAL, Viyana’da Türkiye’yi temsil etti

Yıldırım MTAL, Viyana’da Türkiye’yi temsil etti

YAYINLANMA
Bizi Google'da Takip Edin Gelişmelerden anında haberdar olun.

Kamuoyunda büyük yankı uyandıran bu haberde, Gıda israfının azaltılmasını hedefleyen projeye Avusturya, Türkiye, Bulgaristan, Letonya ve Macaristan’dan çok sayıda genç katılım sağladı.

Gıda israfının azaltılmasını amaçleyen projeye Avusturya, Türkiye, Bulgaristan, Letonya ve Macaristan’dan çok sayıda genç katılım sağladı.

Gelişmenin Boyutları

Projeye Türkiye’yi temsilen katılan Yıldırım Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, uluslararası platformda çeşitli tesirnliklerde yer aldı. .

İlgili Tarafların Görüşleri

Okul öğrencileri, Türk mutfağının zenginliğini tanıttıkları sunumlarla katılımcıların beğenisini topladı. .

Sürecin Bundan Sonraki Seyri

Okul Müdürü Ömer Yılmaz, “Öğrencilerimizin uluslararası projelerde aktif rol alması, onların hem akademik hem de sosyal gelişimleri açısından son derece kıymetlidir. Bu tür projeler sayesinde öğrencilerimiz farklı kültürleri tanırken, kendi kültürlerini de en güzel şekilde temsil etme imkânı bulmaktadır” söyledi.

Proje Koordinatörü Filiz Balçık TAÇ ise “Act4Food projesi, gençlerde gıda israfı konusunda farkındalık ortaya çıktırmayı amaçleyen çok değerli bir araştırmadır” ifadelerini kullandı.

Gelişmelerin yakından takip edileceği belirtiliyor.

Haber Tepkileri 0 Tepki