SON DAKİKA
--:--:--

Yukarı Zaferiye’de su deposu alarm veriyor

Bağlantı kopyalandı!
Yukarı Zaferiye’de su deposu alarm veriyor

Gündeme gelen son gelişmelere göre, Keşan Belediyesi’ne ait Yukarı Zaferiye Mahallesi’ndeki su deposunda yaşanan çatlak ve sızıntı sorunu, mahalle sakinlerini canından bezdirdi.

Keşan Belediyesi’ne ait Yukarı Zaferiye Mahallesi’ndeki su deposunda yaşanan çatlak ve sızıntı problemu, mahalle sakinlerini canından bezdirdi. Uzun süredir devam eden ve tedbir bekleyen sorun, mahalleliyi hem maddi hem de manevi olarak mağdur etmeye sürmektedir.

EDİRNE (İGFA) – Keşan Yukarı Zaferiye Mahallesi sakinleri, mahallelerindeki su deposunda meydana gelen çatlak nedeniyle evlerinin bahçelerinin ve sokakların göle dönmesinden şikayetçi. Vatandaşlar, yaptıkları başvurulardan ise “Tamir edersek Keşan susuz kalır” yanıtını aldıklarını iddia ediyor.

Gelişmenin Boyutları

Yukarı Zaferiye Mahallesi’nde bulunan Keşan Belediyesi su deposundaki teknik arıza, mahalle sakinleri için çileye dönüştü. Depo gövdesindeki çatlaktan sızan sular, sokağa ve çevredeki evlerin bahçelerine akarak yaşamı olumsuz işlevselyor.

Öne Çıkan Açıklamalar

“153 ŞİKAYET HATTI VE SU İŞLERİ Tedbir ÜRETEMEDİ”.

Sürecin Bundan Sonraki Seyri

Tablou defalarca Keşan Belediyesi Alo 153 Beyaz Masa hattına ve Su İşleri Müdürlüğü’ne açıkladıklerini belirten vatandaşlar, bugüne kadar somut bir adım atılmadığını ifade etti. Mahalle sakinleri, belediye yişlevselleriyle yaptıkları müzakerelerde kendilerine; “Buradaki çatlak sorununu çözmeye kalkarsak depoyu boşaltmamız gerekir, bu tabloda da tüm Keşan susuzluk çeker” şeklinde bir cevap verildiğini öne sürdü.

MEHMET ÖZCAN’A ÇAĞRI: “BU ProblemU DAHA NE KADAR ÇEKECEĞİZ?”.

Sızan sular nedeniyle bahçelerini kullanamaz hale geldiklerini ve sokaklarda su birikintileri ortaya çıktığunu ifade eden mahalleli, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’dan acil tedbir bekliyor. Vatandaşlar, “Bizler bu problemu daha ne kadar çekeceğiz? Teknolojinin bu kadar geliştiği bir devirde, koskoca belediye bir su deposundaki çatlağı şehri susuz bırakmadan tamir edemiyor mu?” diyerek tepkilerini dile getirdi.

Kamuoyu, konuyla ilgili yeni açıklamaları bekliyor.

Benzer Haberler
SohbetBaslar: Sohbetin Yeni Trendi
SohbetBaslar: Sohbetin Yeni Trendi
Avusturyalı turist kafileleri Marmaris’e geldi
Avusturyalı turist kafileleri Marmaris’e geldi
Maltepe’de kadınlar Sashıko atölyesiyle üretimlerini yeniliyor
Maltepe’de kadınlar Sashıko atölyesiyle üretimlerini yeniliyor
Çayırova’da öğrencilere trafik bilinci eğitimi düzenlendi
Çayırova’da öğrencilere trafik bilinci eğitimi düzenlendi
Batman OSB’de makine parkı yeni iş makinesiyle güçlendirildi
Batman OSB’de makine parkı yeni iş makinesiyle güçlendirildi
Yalçın’dan eğitimde şiddete karşı çağrı
Yalçın’dan eğitimde şiddete karşı çağrı
Afyon’un Güvenilir Haber Adresi
Afyon Haber – Son Dakika Afyon Haberleri

Afyon Haber Sitesi, Afyon Haber, Afyon son dakika ve Afyon Haberleri odaklı güncel içerikleri tarafsız, güvenilir ve hızlı bir şekilde okurlarına sunar. Afyonkarahisar’daki yerel gelişmeleri anbean takip ederek doğru bilgiyi okuyucusuyla buluşturur.

© 2015 Afyon Haber Sitesi. Tüm hakları saklıdır. Afyonkarahisar’dan güncel ve tarafsız haberler