Dinar Belediyesi ekipleri tarafından yoğun bir şekilde yağan kar nedeniyle tuzlama çalışması yapıldı.
29 Aralık 2018 Cumartesi günü ansızın bastıran kar sonucunda atölye amirliği ekipleri bazı yollarda tuzlama çalışması yaptı. Belediye atölye amirliği araçları ve iş makineleri tarafından 112 Acil istasyonu ve TOKİ başta olmak üzere Konak Mahallesi, Pınarbaşı Mahallesi, Gazi Mehmet Çavuş Mahallesi ve Bülücalan yolunda devam etti. Atölye Amiri Mehmet Yıldız’ın koordinesinde buz tutma endişesi ile belediye ekipleri sabaha karşı çalışmalarını tamamladı.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Atölye Amiri Mehmet Yıldız; “Cumartesi akşamı ansızın bastıran kar sonucunda sabaha karşı buz tutma endişesi ile gece bütün ekibimizle birlikte tuzlama çalışması yaptık. Sabaha karşı bitirdiğimiz çalışmalarda ilçemizde vatandaşlarımızın en fazla mağdur olduğu yollarda 5 ton tuzlama yaparak önlemimizi aldık.” dedi.
Afyon Haber Sitesi, Afyon Haber, Afyon son dakika ve Afyon Haberleri odaklı güncel içerikleri tarafsız, güvenilir ve hızlı bir şekilde okurlarına sunar. Afyonkarahisar’daki yerel gelişmeleri anbean takip ederek doğru bilgiyi okuyucusuyla buluşturur.