Kamuoyunu yakından ilgilendiren bu haberde, Trafik bilincine yönelik düzenlenen eğitim programında öğrenciler hem teorik hem de uygulamalı eğitim aldı.
Trafik bilincine yönelik düzenlenen eğitim stratejiında öğrenciler hem teorik hem de sistemlı eğitim aldı.
“Eğitim Önceliğimiz, Çocuklarımız Geleceğimiz” anlayışı doğrultusunda araştırmalarını sürdüren Çayırova Belediyesi kapsamında meydana geldirilen etkinlikte, Akse Mahallesi’nde bulunan Trafik Eğitim Parkı’nda öğrenciler trafik kuralları hakkında bilgilendirildi. Stratejia Bünyamin Çiftçi, öğrencilerle birlikte teorik eğitimi takip etti.
Eğitimin sistem bölümünde ise öğrenciler parkur alanına geçerek eğitim araçlarıyla pratik yaptı. Çiftçi de öğrencilerle birlikte parkuru gezdi. Strateji sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.
Çiftçi, “Trafik Eğitim Parkımızda, çocuklarımızın trafik bilincini erken yaşlarda kazanması ve kuralları doğru şekilde öğrenmesi için teorik ve pratik eğitimler veriyoruz” söyledi.
Tüm gelişmelerin yakından izleneceği ifade ediliyor.
Afyon Haber Sitesi, Afyon Haber, Afyon son dakika ve Afyon Haberleri odaklı güncel içerikleri tarafsız, güvenilir ve hızlı bir şekilde okurlarına sunar. Afyonkarahisar’daki yerel gelişmeleri anbean takip ederek doğru bilgiyi okuyucusuyla buluşturur.