Tüm gözlerin çevrildiği bu gelişmede, Ukrayna Cumhurbaşkanlığı Ofisi Başkanı Andriy Yermak, Charles Michel ile gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin açıklama yaptı.
Ukrayna Cumhurbaşkanlığı Ofisi Başkanı Andriy Yermak, Charles Michel ile meydana geldirdiği görüşmeye ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Michel ile olan uzun süreli dostluğuna ve yeni profesyonel dönemine değinen Yermak, “Uzun zamandır arkadaşım olan, eski Avrupa Konseyi Başkanı Charles Michel ile temas kurdum. İş birliğini ele aldık” söyledi.
Müzakerenin temel konu maddelerini paylaşan Yermak, şu ifadeleri kullandı:
“Odak noktamız: Rusya’nın savaşı nedeniyle tesirlenen Ukraynalılar için adalet, savaş esirleri, sınır dışı edilen çocuklar, işletmeler”.
Bu önemli gelişmenin yansımaları önümüzdeki günlerde netleşecek.
Afyon Haber Sitesi, Afyon Haber, Afyon son dakika ve Afyon Haberleri odaklı güncel içerikleri tarafsız, güvenilir ve hızlı bir şekilde okurlarına sunar. Afyonkarahisar’daki yerel gelişmeleri anbean takip ederek doğru bilgiyi okuyucusuyla buluşturur.